Box (Sanal depolama alanı)

21.12.15 0 yorum
10 GB ücretsiz depolama alanı sunan Box, veri yedekleme, senkronizasyon ve paylaşım için yararlanabileceğiniz bir servis. İnternet bağlantısı olan her yerden dosyalara ulaşmanızı sağlayan Box güçlü araçlara sahip. Pek çok farklı formatı destekleyen servis, mobil desteği de sunuyor. Deneme ve ücretsiz kullanım amaçlı 5 GB'lık bir alan kullanıcılara veriliyor. Bu alan veri yedekleme ve paylaşımı için kullanılabilir. 

Mobil Destek ve Senkronizasyon: iPhone, iPad, Android, BlackBerry, TouchPad, PlayBook için uygulama desteği bulunan Box servisine her cihazdan erişilebiliyor. Bilgisayar ve mobil cihazlar arası doküman senkronizasyonu bu sayede kolayca yapılabiliyor.

Ortak Çalışma: Paylaşımlı belgelere istediğiniz kişileri davet edin. Çalışma arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapın, belgelere yorumlar yazın, görevler oluşturun, iş bölümü yapın.

Veri Güvenliği: Sakladığınız ve paylaştığınız veriler 256-bit SSL güvencesiyle saklanır. Sizin isteğiniz dışında kimse belgelerinize ulaşamaz.

Ofis Uygulamalarıyla Entegrasyon: Google Apps, Salesforce CRM, NetSuite, Intuit, SAP gibi popüler ofis uygulamaları desteği. Servis Google Analytics, Wordpress, Twitter, Gmail gibi popüler servislerle uyumlu çalışıyor.
Bulutta Veri Depolama: Box'ın sunduğu 5 GB'lık ücretsiz alanda verilerinizi yedekleyebilirsiniz. Bulutta saklanan verilere istediğiniz an, istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı