Turkish Grammar in Practice

16.3.17 0 yorum
Türkçe öğrenmek isteyen İngilizce konuşan öğrencilere göre yazılmış hem referans hem de uygulama kitabıdır. Başlangıç ile orta seviyedeki öğrencilerin faydalancağı bu kitap, Türkçe dil bilgisi kurallarını İngilizce olarak ilk defa üniteleştiren bir kitap özelliği taşımaktadır.
Her ünitesi iki sayfadan oluşan toplam 114 ünitede, 430 görsel, 2000 örnek cümle ve 3000 soru kullanılarak, en temel Türkçe dilbilgisi kurallarının öğrenciye etkili bir şekilde öğretilmesi hedeflenmektedir. Türkçe’yi hem tek başına öğrenen hem de sınıf ortamında öğrenenler için çok ideal bir kaynak özelliği taşımaktadır.
Kitabın yazarı olan Yusuf Buz, aynı zamanda Türkiye’de en çok satan İngilizce gramer kitaplarından birinin de yazarıdır. Yaklaşık yirmi yıllık hem öğretmenlik hem de yazarlık tecrübesiyle yayın dünyasına bu faydalı eseri kazandırmıştır. İngilizce öğretmenliği mezunu olan yazar, Yüksek Lisans eğitimini Leeds Üniversitesi’nde Linguistics alanında yapmıştır. Yazarın diğer kitapları: YDS Test Pro, English Grammar, Advanced English Learners’ Tests, YDS Exam Pack ve Test Your Comprehension and Vobulary
Londra merkezli Foxton Books, daha detaylı bilgiyi, kitabın örnek sayfalarını ve alıştırmaları içeren bu kitaba özel bir websitesi www.turkishgrammarinpractice.com hazırlayarak ziyaretçilerine kitapla ilgili daha fazla bilgi sunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı